© AkudankamU Photopixel

By: Shahroll Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Jul-2008 05:15 Email | Share | | Bookmark
Detail in WEDDING by shahroll

Kasut itu...
keris jantan...


Salam to all community FP...
entry kali nie menjurus kepada mende2 yang selalu aku snap ketika lam majlis kawin lah kan... kebanyakkan masa aku sebelum event bermula,carik mende-mende nie la (bak kate orang profesionalnyer "detail in wedd" ..) byk gek aku refer lam blog2 org len pon,ade gek mende nie... so mungkin ini saje detail yg ade or ade yg lain??.. ermm mungkin!

Ok, tu bg orang lain la ye... but bg aku mmg aku ske shoot nie le sepanjang karier aku nie.. ewaaah!~...hehe...


dulu,aku engok photographer mase makcik2 aku kawin ke sedare aku kawen ke.. musti de mende shoot pelik2 like this la... pe jadah ko shoot kasut kan?? oooo skang baru ku sedar upenyer... adakah trend or tradisi lam photog itu sendiri?? ermm.. musyykil.. tapi tulah,kate DETAIL in WEDDING kan.. so aku pon terjebat same la... heheh..


then, nie pon leh dijadikan detail untuk custom album client... (untuk last page la kot.. huhu) sebab de word TERIMA KASIH.. nanti2 aku try load gambo2 yang acapkali aku shoot for detail... huhuu.. wasalam..




regards
shahrul hairy shaharuddin
s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359





Monday, 14-Jul-2008 02:59 Email | Share | | Bookmark
sembang-sembang aja... by shahroll

Lampu kehidupan...
Masa: 8.45 mlm sampai 12.30 pagi
Tempat : Kopi kak Miza... hhehe..
Event: sembang-sembang aja....




haiii.. salam to all..
malam tadi ade je program2 ad-hoc yang x berapa nak rancang dibuat... huhu... Akmal, Hafiz & Anan yang ada mlm td... bukan sembang pasal gambo pon... PSP je lebeh.. haduiii... racunn aku ngan si Hafiz... terkulat2 la gek... siap ko mal esok aku beli.. hahahahahahahh...!!~



waakkaka... nie la kitorang buat malam td PSP!!


regards
shahrul hairy shaharuddin
s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359




Tuesday, 8-Jul-2008 05:32 Email | Share | | Bookmark
Exhibition Perkahwinan 2008 @ MidValley by shahroll

Kad kawin...
Lokasi: MidValley Megamall
Masa: Pagi sampai malam...
Tarikh: 4-6 Julai 2008
Event: Exhibition Perkahwinan



Exhibitor for booth photography (My-Photographer) As & Syuhada

Salam to all visitor`s ADK....
Alhamdulillah sempena pameran perkahwinan di MidVall berjalan dengan lancar.Banyak booth-booth like andaman, wedding card,cake & chocolate dan banyak lagi.Rugi giler sape yang x pegi aritu... huhuh..


Wan & Fahmi (Steven Cau katenyer akan diri beliau.. huhu) as a Official Photographer for this event

Haipp... sory sebab aritu kater pas lunch nak sambung.. last2 ade kije lak menyusul.. okeh sambung foto2 yang ada aku amik pada hari kejadian... jengg..jengg..jengg...


Exhibitor nie?? sapekah...?? heheuheu.. kitorang panggil beliau "Auuuu..." (Syuhada)



Fuad dengan client yang datang... weihh..ape ko chonggg haa?? wakaikai..



Dicelah2 Booth Pretty Peekture (Min) dengan Wishing Tree beliau...


tadaaa... do Booth Ahmad Fairus.. MyPhotographer..


hehehe.. abam adan kita... engok pe bang..?? hehe...


Diz Ahmad Fairus with client during the xhibition...


Official?? yes.. Ahmad Fairus,Shahroll,Fahmi,Fuad and Wan is OP for the event...



regards
shahrul hairy shaharuddin
s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359


Tuesday, 1-Jul-2008 01:12 Email | Share | | Bookmark
Kerja Kawin by shahroll

Me?? haha.. ye lorh..
Lokasi : Jalan Conley, Ampang
Masa : 5.00 petang
Tarikh: 29-06-08
Event: Kerja Kawin Exhibition




Salam & good morning to all FPrian..

1-Julai-08... bulan julai nie banyak kenangan-kenangan lalu yang menggamit pemikiran aku.huhuuhu.. aku suka bulan Julai... ok la, this time aku ke Kerja Kawin di Ampang setelah misi menangkap gambar di dewan Razali selesai.

Banyak bridal-bridalnye house buat promosi la kat sini.Then jumpe lak booth Adan yang topzz tu.. hheheeh.. tapi hampa lak tak dapat jumpe Adan.. tak de di markas.. ade pon dienyer promoter kot..




haaa.. tue la die.. siap PEACE lagi.. hehe.. ok now korang nak engok pe lagi ek...oooooW.. kat bawah nie gambo-gambo yang ada la aku snap sikit...


Pintu masuk Kerja Kawin


Salah satu di booth yang pelamin nyer aku suke tengok


Awekz?? hehehe.. bukan maa.. die nie bukak booth for photography..

haipp.. nie je la kot yang boleh dikongsi.. lain-lain akan di hapdet kendian la yee.. daa.. wasalam..

regards
shahrul hairy shaharuddin
s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359






Sunday, 22-Jun-2008 06:24 Email | Share | | Bookmark
When 4 Wedding Photographer.. by shahroll

4 photographer in Shah Alam
Lokasi : Kopitiam Miza, seksyen 7 Shah Alam
Masa : 9.00 malam - 1.45 pagi
Tarikh : 20-06-08
Event : dok sembang je.. pasal photography!


Salam to all FPrian visitors...
hermm.. agak lama tak hapdet lam FP nie.. agak bz dengan tugas-tugas harian di tempat kije.Nak-nak lagi ada event itu la ini la... but kerja hapdet FP nie pon kene gak le buat walaupun sikit.. hehe..

so, haaaa nak cerita la sket pasal malam sabtu lepas, kawan dari JB (Akmal) menelepon saya untuk buat meet-up session ala-ala TT la.. (Teaching n Training) aherkz... then pas tu re-comform balik la ngan si akmal nie pastu SMS Anan untuk memeriahkan suasana... tak kan berdua ngan Akmal nie kot!~ hahaha..

Ngah rancak borak2 pasal kamera (semestinya).. pasal custom album (cantek siout custom album tu mal..!) Jidin lak SMS bertanye aku (shahroll) ada kat na... ermm tak penah2 SMS aku cam tu, malam tu je kot aku rase JiDin anto msg cam tu!~ hehe...




Sememangnya, jika meet-up lam kumpulan yang kecil dapat memfokuskan secara mendalam tentang segala permasalahan yang berbangkit.Dari setiap sudut dapat maklumat.Secara contoh,bab teknikal boleh dihuraikan satu-persatu dengan 4 kepala dengan 1 jawapan... haih ape la aku merepek nie.. kikiki...

rowkz lepak ngan korang beb!..


regards
shahrul hairy shaharuddin
s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net