© AkudankamU Photopixel

By: Shahroll Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Friday, 11-Apr-2008 00:47 Email | Share | | Bookmark
The Journey Wedding Eliza & Mir by shahroll

Pelamin
Jemputan
Lokasi: Taman Sri Andalas, Klang
Masa: Pagi-Petang
Tarikh: 30-3-08
Majlis: Persandingan Belah Perempuan


Walimatul-Urus


MakeUp Session


Bunga RAMPAI


PELAMIN raja SEHARi


FiNAL Re-ToucHUp


Eliza In POtRaiture


Tiba SaaT yang DINANTI


OUTdOOr Session


Sekian......


s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359

YM: shahroll_ery@yahoo.com.my
0123437359





Wednesday, 2-Apr-2008 08:49 Email | Share | | Bookmark
CHAP AYAM pon boleyyy maaa~! by shahroll



uuuuuyeeeahhh~!! my pict finally masuk ke CHAP`s blogger....uuiihh susah oOo nak tembus itu blogger mau submit photo...perghhh..rase berbaloi segala penat letey susah payah yang dicurah...seronok giler aku petang nie..wakakaka...Tq to Kyril a.k.a Mr Torque yang memberitahu perkhabaran ini....huhhuhuhu...

Nuff said... Chap Ayam pon boley Maa..~!


Wednesday, 2-Apr-2008 05:39 Email | Share | | Bookmark
UbahSuai Photo Kawin by shahroll

Majlis Perkahwinan
Normala & johari
Sekinchan,Selangor


Antara gambO2 yang dimanipulasi oleh saya.....[ CUSTOM ALBUM]

Sebuah PERMULAAN...~!



MAKE-Over pengantin....





Semasa AkaD NikAh...





Pelamin RAJA SehARi dan HAnTARAn.....


Abang menunggu...Adik tertunggu...


SEKian.....


s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359

YM: shahroll_ery@yahoo.com
012-3437359


Monday, 24-Mar-2008 00:42 Email | Share | | Bookmark
-PERKAHWINAN Normala & Johari by shahroll-

Lokasi: Sekinchan, Selangor
Masa :Pagi sampai Petang
Tarikh:22 dan 23-3-08
Majlis : Belah Pihak Perempuan.....








Assalamualaikum All my Visitor AkudankamU (ADK)…!~

BERSATU kita TEGUH,BERCERAI kita ROBOH…..yupp perumpamaan yang sesuai untuk job wedding kali ni.Seramai 4 photographer yang masing-masing specialist dalam bidang masing-masing.Job ini dibawah Encik Rashi Amin (http://peveyhack.fotopages.com) photog2 yang ada adalah Peveyhack, Ian Ahmad, Beejan dan saya (shahroll)


Suasana kampong yang damai berlatar belakangkan sawah padi yang menghijau (padi baru tanam..anak padi lagi…hehe..).Pada hari sebelum berlangsungnya BigDay for Normala,hujan pada malam itu mmg mengasyikkan (lebat giler bang oii….).Nasib baik pagi Ahad itu cuaca besttt….
Sesi Outdoor mmg menyeronokkan…pengantin mmg sempoiii n sporting… (walaupun sinaran UV agak kejamm..) heuheu… baiklah,itu saja report yang saya leh tulih lam nie..lain2 dah x de pe da..bese je..cume time balik kitorang lepak makan2…ade dialog best antara kami dan pelayan restoren tu…

“haaaaaA?? Apeeeee??”….wakakakakakka….wassalam…



s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359



Friday, 21-Mar-2008 06:26 Email | Share | | Bookmark
MAULIDUR RASUL by shahroll

Lokasi : Stadium Melawati, Shah Alam
Masa: 7.50 pagi-9.15 pagi
Tarikh : 20-03-08






Hadis riwayat Abdullah bin Masud ra., ia berkata:

Rasulullah saw. sebagai orang yang jujur dan dipercaya bercerita kepada kami: Sesungguhnya setiap individu kamu mengalami proses penciptaan dalam perut ibunya selama empat puluh hari (sebagai nutfah). Kemudian menjadi segumpal darah selama itu juga kemudian menjadi segumpal daging selama itu pula. Selanjutnya Allah mengutus malaikat untuk meniupkan roh ke dalamnya dan diperintahkan untuk menulis empat perkara yaitu: menentukan rezekinya, ajalnya, amalnya serta apakah ia sebagai orang yang sengsara ataukah orang yang bahagia. Demi Zat yang tiada Tuhan selain Dia, sesungguhnya salah seorang dari kamu telah melakukan amalan penghuni surga sampai ketika jarak antara dia dan surga tinggal hanya sehasta saja namun karena sudah didahului takdir sehingga ia melakukan perbuatan ahli neraka maka masuklah ia ke dalam neraka. Dan sesungguhnya salah seorang di antara kamu telah melakukan perbuatan ahli neraka sampai ketika jarak antara dia dan neraka tinggal hanya sehasta saja namun karena sudah didahului takdir sehingga dia melakukan perbuatan ahli surga maka masuklah dia ke dalam surga




s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359



[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net