© AkudankamU Photopixel

By: Shahroll Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  23  24  25  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 22-Jan-2008 07:31 Email | Share | | Bookmark
X-PO PerkaHwinan KL Ke-6 Di MidValley

#1
#4
#2
View all 6 photos...
Masa: 11.00 pagi
Tempat: MidValley (Skyroof) paling atas daa...
Tarikh: 19-01-2008
Acara: Tempat berkumpulnya Pengusaha2 Wedding yang Profesional membuat promosi.....




Assalamualaikum to all visitor....yup,Sabtu lepas ada Xpo Wedding yang bertempat Di MidValley bersama rakan seperjuangan saya iaitu ByXura n Hasaidi...(sorry D,gambo ko lak x de..heheh)...datang dari Klang semata untuk melihat karya2 Professional yang bikin itu album wedding.shoot lam studio....n byk g la...n CANDIDSYNDROME juga mengambil itu bahagian dalam Xpo ini...

Malangnya,da kne Sound x leh amek gambo ALBUM kat situ..heheheh...baeekk nyer sound oleh Tarm (Forumer Photo School)...heheheeh...n disamping itu juga,ada fesyen show oleh pereka baju pengantin dengan rekaan terbaru....memang bestt!!!....secebis foto2 yang sempat saya rakam di atas stage para model memperagakan baju rekaan Keith Kee......





s|h|a|h|r|o|l|l
photographer




Thursday, 17-Jan-2008 09:04 Email | Share | | Bookmark
Ha????Ape nie??PROMOSI ke??....hehehee....

WEL-COME 2008



Ahah!!...ye adek abang akak makcik makcik sekalian......Memerlukan seorang photographer yg CUTE?Cute??hehhe..x de la memain jer....sesape berminat untuk mengupah seorang photographer...so,detail seperti di dalam itu gambo eh...hehhe...


s|h|a|h|r|o|l|l
photographer


Monday, 14-Jan-2008 02:51 Email | Share | | Bookmark
::.P L A Y with MyShaDow.::



Seribu Tahun -Imran Ajmain

Relaku menunggumu seribu tahun lama lagi
Tapi benarkah hidup aku akan selama ini
Biar berputar ke arah selatan ku tak putus harapan
Sedia setia

Relaku mengejarmu seribu batu jauh lagi
Tapi benarkah kaki ku-kan tahan sepanjang jalan ini
Biar membisu burung bersiulan terlelah gelombang lautan
Ku masih setia

Adakah engkau tahu… ini cinta
Adakah engkau pasti… ini untuk selama-lamanya

Relaku menunggumu seribu tahun lama lagi
Tapi benarkah hidup aku akan selama ini… yeah…
Biar berputar ke arah selatan ku tak putus harapan
Sedia setia

Jangan putus harapan… sedia setia……


**Dedikasi Khas Untuk Yang Tercintah.....



Friday, 11-Jan-2008 02:12 Email | Share | | Bookmark
.::Kelab Seni Foto Budaya [KSFB]::.

Assalamualaikum pada semua pelawat yang dihormati,
sedikit laporan tentang apa yang berlaku pada Ahad 10/1/2007 yang bertempat di Dewan seksyen 18 yang agak payah kami menemui tempat kejadian yang dimaksudkan....
Berkumpul jam 2.15petang alih2 jadi 3 petang kerna kelewatan kami..hhuhuhu...
Sedikit gambaran tentang kejadian Meeting Agung Kelab Seni Foto Budaya (KSFB)....saksikan....


Para hadirin yang datang........

Tanda sokongan.....

Bro Se7en yang KAHCAKz....

Amru.Fm yang sentiasa chill....heuheuheu....

Setia Berusaha dan Timbalannya (Phizy & Nadia)

Mendengar dengan tekun sekali.....(model JAM) hehe...

Jentera Penggerak KElab Seni Foto Budaya [KSFB]

s|h|a|h|r|o|l|l|
photography


Monday, 7-Jan-2008 02:54 Email | Share | | Bookmark
BENGKEL Model di TASIK PERDANA by shahroll

Sneak Preview by shahroll (Fara & Liza)















to be contineu afta commercial break...ahaerkz!

s|h|a|h|r|o|l|l
photography



[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  23  24  25  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net