© AkudankamU Photopixel

By: Shahroll Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 6-Jul-2009 18:09 Email | Share | | Bookmark
Majlis PERKAHWINAN Halim+Hana @ MEru by shahroll

tadaaaa...~
i got him!!
Tarikh: 13-06-2009
Masa: 12.00-5.00 ptg
Pasangan: Halim + Hana
Acara: Majlis Perkahwinan ( bertandang)


Salam to all viewer, here i want to share to all of you about couple Halim + Hana in Wedding Ceremony.More story @ my blog www.shahrulhairy.blogspot.com for more fun!! hehe.. see ya, wassalam...

Enjoy the picca from my lens...











































regards
Shahrul Shaharuddin
Shahroll Photography Founder (SA0105226X)
www.shahrulhairy.blogspot.com
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359



Wednesday, 24-Jun-2009 01:20 Email | Share | | Bookmark
Liza + Lan Wedding @ Sijangkang by shahroll

Tarikh: 6-7/06/09
Masa: pagi-petang ( full event)
Lokasi: Batu 8, Sijangkang, Kuala Langat,
Majlis: Perkahwinan Mahyuliza with Syazlan


Salam & Hello to all FPrian...
to read the full story about this couple, glad to click my blog ( www.shahrulhairy.blogspot.com ) Let`s eat my pix!! cheers.. wassalam...



















regards
Shahrul Shaharuddin
Shahroll Photography Founder (SA0105226X)
www.shahrulhairy.blogspot.com
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359



Monday, 15-Jun-2009 01:02 Email | Share | | Bookmark
wedding ikin and man by shahroll

Tarikh: 31-05-2009
Masa: 12.00-3.45 petang
Lokasi: Sungai Lang,Banting
Acara: Persandingan ikin+Man


hai!!... nak taw cerita nye click kat Diary Daily k!! thanx













regards
Shahrul Shaharuddin
Shahroll Photography Founder (SA0105226X)
www.shahrulhairy.blogspot.com
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359



Sunday, 7-Jun-2009 16:19 Email | Share | | Bookmark
UPDATE Pre-Wedding Anna+Adi Herman

UPdate the photos for Anna+Adi Herman Pre-wedding.. Check it out yoo.. ( photos story k!!) less word, more photos!! cheerz!!..















Hope Anna+Adi enjoy the picca... dan tuk korang sume lah ye yang sudi jenguk2 FP aku.. hehehee... wassalam...

regards
Shahrul Shaharuddin
Shahroll Photography Founder (SA0105226X)
www.shahrulhairy.blogspot.com
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359



Friday, 5-Jun-2009 14:12 Email | Share | | Bookmark
Pre-Wedding Anna+Adi by shahroll

Tarikh: 30 Mei 2009
Masa: 12.45-1.30
Lokasi: Seksyen 6, Shah Alam
Pre-Wedding Anna+Adi Herman


Salam to all my viewer fotopages!!..

Wahhh.. lame sungguh tak update fotopages aku nie, almaklum busy dengan kerja2 di kantor dan edit gambo2 wedding client.. huhuhu.. tapi syukur alhamdulillah, pada hari nie ( sabtu-06/06/09) dapat gak aku UPdate fp nie.

OK,kali nie posting untuk PRE-WEDDING untuk Anna+Adi.Yes, aku dah buat untuk pre-wedding, so sesapa yang nak buat pra-perkahwinan nie, boleh lah contact aku k!!
so,thanx for the couple yang telah memberikan aku kerjasama yang sangat best untuk sesi kali nie.Walaupun memula agak2 kekok, tapi bak kate orang, enjin tak panas lagi!!.. huhuh.. so bile dah lelama tu, dah ok dahhh..

Anna nie classmate aku tu kat UiTM.. haaa.. UiTM dihatiku tu.. waahhh siap promote!! ;P
Dia memang suka bergambar, memang seronok lah dapat client yang cam nie.. hehehe.. fotogenik lagi.. Adi pon tak kurang hebat dengan memberikan pose2 yang best sepanjang sesi....

Shot berakhir dengan lepak2 minum di Miza kopitiam ( ilangkan hausss daa... ) then sign up form release,then balik... ketemu kita di Majlis Perkahwinan Anna+Adi nati k!!.. wassalam...

Teaser untuk AnnAdi..




regards
Shahrul Shaharuddin
Shahroll Photography Founder (SA0105226X)
http://www.shahrulhairy.blogspot.com
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359





[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net