© AkudankamU Photopixel

By: Shahroll Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-May-2009 04:36 Email | Share | | Bookmark
EXPO PERKAHWINAN MALAYSIA 2009 by shahroll

Poster PENTAS

PELUANG BERNIAGA BI BOOTH2 UNTUK EXPO PERKAHWINAN!!

Entry kali nie lebih terarah kepada sesiapa yang mengusahakan dalam bidang PERKAHWINAN samada Wedding Photographer,Wedding Planner,Bridal2 House dan semualah yang terlibat dalam kerja2 kahwin nie.

Shahrul ada PELUANG untuk pengusaha2 membuat promosi terhadap hasil kerja masing2 di EKSPO PERKAHWINAN MALAYSIA 2009 di mana bertempat di BUZZ-R AMCORP MALL bertarih dari 10 HINGGA 12 JULAI seperti didalam flyers di atas.


Sedikit Kata2 dari Organizer ( PENTAS Event):-

Ekspo Perkahwinan Malaysia 2009 menjanjikan peluang terbaik pada usahawan-usahawan perkahwinan dalam memperkembang lagi perniagaan mereka dengan kos ekspo yang amat minima.

Lebih utama lagi, melalui Ekspo Perkahwinan Malaysia 2009 ini, orang ramai berpeluang untuk mendapatkan lebih banyak maklumat dan gambaran dalam usaha merancang acara perkahwinan mereka.

Disini, kami sebagai pihak penganjur mengalu-alukan penyertaan oleh semua usahawan perkahwinan untuk menyertai Ekspo Perkahwinan Malaysia 2009.

Diharapkan dengan adanya Ekspo Perkahwinan Malaysia 2009 ini, semua usahawan perkahwinan dan orang ramai dapat sama-sama memperoleh manfaat yang amat berguna dan semestinya sukar diperoleh sentiasa.


Booth2 yang ditawarkan amatlah berpatutan.Bermula dari RM 430 hingga RM 900 sahaja ( mengikut saiz tapak booth).Inilah masanya anda mempamerkan dan mempromosikan hasil kerja anda kepada bakal2 client baru anda.Untuk maklumat lanjut boleh berhubung melalui Shahrul di 012-3437359 untuk bertanya apa2 mengenai event ini berkaitan ruangan tapak, saiz atau apa saja, insyaallah saya akan menjawab segala pertanyaan Tuan/Puan sebaik mungkin.CEPATTTT!! bertindak sekarang untuk MENEMPAH booth2 anda SEKARANGGGG!!


** link ke blog saya http://shahrulhairy.blogspot.com wassalam....



regards
Shahrul Shaharuddin
Shahroll Photography Founder (SA0105226X)
www.shahrulhairy.blogspot.com
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359



Monday, 27-Apr-2009 01:58 Email | Share | | Bookmark
Rubb+Fazrin part#2 Wedding Pics by shahroll

rubb+Faz
Tarikh: 07-03-2009 (Sabtu)
Masa: 10.00 pagi-6.00 petang ( 8 jam)
Tempat: Selayang,Selangor.
Majlis:Persandingan



Salam & hello to al FP viewer,
thanx sebab masih lagi setia menunggu gambo2 dari shahrul ( ehh.. ye ke?? heheh..) kadang2 nak edit gambo nie pon kne ade MOOD gek, x de mood mmg x jadi lew gambo anda.. hehehe.. this entry about weddy Rubb+Fazrin, so enjoy lah the picca.. **Grin**
















** Last sekali Happy Family!~ **wink**




regards
Shahrul Shaharuddin
Shahroll Photography Founder (SA0105226X)
www.shahrulhairy.blogspot.com
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359



Wednesday, 22-Apr-2009 18:59 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan Rubb+Fazrin part#2 by shahroll

Tarikh: 07-03-2009 (Sabtu)
Masa: 10.00 pagi-6.00 petang ( 8 jam)
Tempat: Selayang,Selangor.
Majlis:Persandingan


Salam & hello to all viewer FP....
ok kali nie shahrul buat kelainan sikit kat gamba yang akan di load nanti.. bukan lain ape, cuma x edit buat cam kat album tu.. just buat satu2 gamba.. ( no collage lah.. hhehe).. di sekitar majlis persandingan berlangsung....

** Hantaran Lelaki & Perempuan...






** Semasa majlis...... .




















Next entry yaaa.... stay tuneee....~

regards
Shahrul Shaharuddin
Shahroll Photography Founder (SA0105226X)
www.shahrulhairy.blogspot.com
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359



Saturday, 11-Apr-2009 15:31 Email | Share | | Bookmark
WEDDING Rubb+Fazrin @ Selayang by shahroll

Rubb. . ...
Tarikh: 07-03-2009 (Sabtu)
Masa: 10.00 pagi-6.00 petang ( 8 jam)
Tempat: Selayang,Selangor.
Majlis:Persandingan


Salam & hello to all viewer my web page
lama gak x update kat fotopages shahroll nie.. hehe almaklum asyik dengan Diary Daily ( blog) plak skang nie.. huhu... yelah klw boleh fotopages nie shahrul buat letak gamba2 perkahwinan saja ( yang related with job weddy je la kan..) so, blog tu just my personal life je lah....

So, this entry for Majlis Perkahwinan antara Rubb+Fazrin di Selayang,Selangor. I got this job from my frends, Mat Jep from CandidExposure....thanx bro coz u believe my artwork!! Fazrin nie sepupu 2 belah Mat Jep ( sedare mare gek nie.. hehe) so senang nak bekerjasama dengan pengantin nie baik dari belah laki and belah perempuan...

Ok lah, panjang sudah shahrul membebel nie.. jom layan my picca la yeahh.. wassalam...
( sambil dengar lagu " Somewhere I Belong" kat youtube..hueheu)



Sebelum majlis sanding bermula... ...

Make-Up session..... . ..








** Next Update ---- Sanding time & Outdoor.. stay tuneee~

regards
Shahrul Shaharuddin
Shahroll Photography Founder (SA0105226X)
www.shahrulhairy.blogspot.com
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359



Wednesday, 1-Apr-2009 16:50 Email | Share | | Bookmark
New Begin..... Coming Soon by shahroll



What NEXT??? hehhe... stay tune for NEXT Update yaa...


regards
shahrul hairy shaharuddin
shahroll photography founder
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net