© AkudankamU Photopixel

By: Shahroll Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 30-Mar-2009 17:29 Email | Share | | Bookmark
CONVOgraphy by shahroll





Musim KONVO!!! haaaa... sesape nak grad tu, tgh mencari2 freelancer yg leh cover anda punya convo time lah... secara personal ke, nak buat outdoor ke, grouping ngan member2 coursemate ke classmate ke even housemate anda!!.. yeahhh

Tentunya kenangan anda secara dokumentasi ( candid) lebih bermakna dari gambar formal saja... Perjalanan sebagai pelajar telah pun selesai dengan adanya BIGday Convo anda.. so, call me now for asking the package... salam...


regards
shahrul hairy shaharuddin
shahroll photography founder
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359



Monday, 23-Mar-2009 18:38 Email | Share | | Bookmark
Rostatin+Roslan Vol.2 by shahroll

Salam & holla to all viewer my fotopages,
skang lam jam lebih kurang 5.53 minit pagi bersamaan 24-Mac-2009 shahroll upload lak gambar2 Vol.2 untuk pasangan Rostatin+Roslan.Contoh layout Custom Album juga disertakan, so kepada acik, abang, akak, pakcik, makcik, akak ipar semua,tengok lah picca di bawah nie ya... wassalam....











Contoh layout Custom Album:-



regards
shahrul hairy shaharuddin
shahroll photography founder
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359


Tuesday, 17-Mar-2009 18:11 Email | Share | | Bookmark
Rostatin+Roslan by shahroll

Akad Nikah
Tarikh: 14-2-2009
Masa: 11.00 pagi
Tempat: Petaling Jaya, Selangor
Acara: Majlis Akad Nikah




Salam & hai to Rostatin& Roslan and to everybody yang singgah di teratak FP shahroll nie... so kali nie update skit pasal majlis akad nikah pasangan Rostatin dan pasangan nya Roslan bertempat di Masjid Al-Tarmizi, Petaling Jaya, Selangor.

Tepat pukul 11 pagi dah pun sampai masjid berlangsungnya akad nikah berlangsung.Memang selalu job or assignment shahroll datang awal pun untuk check keadaan sekeliling before snap2 gambar... huhu.. dan job kali nie di temani oleh my galz, Zila yg turut serta dalam job this time.. thanx accompany me..

Ok, pasangan pengantin sempoi ja.. sporting.. kire ok lah senang citer.. thanx to both Tin & Lan yee dengan kerjasama yg best dari korang.. sedikit preview dari shahroll, so layan picca time.. ayuh!



-Jelingan anak kecil.




-Upacara Akad Nikah.


regards
shahrul hairy shaharuddin
shahroll photography founder
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359


Monday, 16-Feb-2009 14:52 Email | Share | | Bookmark
Mana menghilangnya shahroll???




Melihat di Daily Diary
terima kasih / thank you / arigato

regards
shahrul hairy shaharuddin
shahroll photography founder
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359


Monday, 26-Jan-2009 07:58 Email | Share | | Bookmark
Part #2 in Outdoor & Indoor Portraiture by shahroll

Salam & Hello to all Fotopages viewer,
1st of all, sudah lama tak berhapdet fotopages nie, agak banyak kerja2 yang perlu dibereskan samada yang official or non-official huheueh.... tetapi semua tu biase lah kan, mana ada orang tak sibuk kan....?? so, lets back to the topic,entry kali nie shahroll sambung balik part yang bersama Nieza Adha ( part last nie.. hehe..).

Entry kali ini lebih menjurus ke arah ( makk aiii skema gile ayat!!..) stopp it! hhhehe.. kang korang bosan lak bace page aku nie klw pkai ayat bosan2 kan...
(sambil dengar2 lagu Indonesia nie time aku load nie..hehe) layan jiwa sattt... ok sambung balik...

Custom Album ( size 8"x12" nie) khas untuk produk PORTRAITURE di mana formatnya agak berbeza dengan WEDDING nyer format... apekah bezanya?? call i kalau ada masa k.. Akhir kata, thanx to model (Nieza) yang memberikan kerjasama yang baik dalam pembikinan siri ini.....

Ok lah, picca time.. enjoy aite...cheerz!!

# Pembuka 1


# Kandungan dalam 1


# Kandungan Dalam 2


# Kandungan Dalam 3


# Kandungan Dalam 4




regards
shahrul hairy shaharuddin
shahroll photography founder
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net