© AkudankamU Photopixel

By: Shahroll Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 9-Oct-2008 07:58 Email | Share | | Bookmark
1 SYAWAL di Aidilfitri by shahroll

Satu Syawal Di Kuala Selangor.....

Lokasi: Sungai Yu, Kuala Selangor.
Masa: Pagi nan indah 1 Syawal





Inilah keluarga saya. shahroll yg paling hujung belah kanan.. besa tak?? besa kan.. hahaha.. gemuk la pulak lam gambo nie.. haihh.. silap angle nie.. walaupun pkai self-timer (10 sec) dan pacak tripod, gamba nie lah yang paling best kot... huheuhue...

Raya tahun nie paling best sebab buat pertama kalinya dapat baju full set. (klw tak dlu pkai seluar jeanz) hahahah.. ermm.. agak sopan gek warnanya.. HIJAU!! semuanya mak yg aturkan.. shahroll pkai jerk...TQ to my mum coz susah2 ajeee buat kan baju tuk shahroll.. heheheh... nie kat rumah nenek belah mak (tiap taun mmg lepak umah nenek belah mak jerk!)


Gamba kat bawah nie pulak, mase raye ke-2.Orang sebok2 g raye, ternampak lak kawasan lapang yang seswai sangat buat photo group.. huhu pa lagi, amek tripod.. naa pacak jerk!.. orang lalu lalang pon wat x pot je.. heheh.. stil gune kit lens dan tripod dalam menghasilkan foto nie.. (fill in flash TTL -2) terang sket.. baru nampak muke kami nie... huhuuhu....




gambo2 lain shahroll attach kat additional foto la ye.. enjoy viewing my photograph aite.. wasalam...

regards
shahrul hairy shaharuddin
s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359





Wednesday, 24-Sep-2008 07:56 Email | Share | | Bookmark
:: KAD raya Aidulfitri untuk semua by shahroll::



Tiada kata seindah bahasa,
Tangan dihulur meminta ampun dan maaf,
Ada salah dan silap jangan simpan dalam hati yeee..


Selamat HAri raya, Maap Zahir dan juga Batin
dari shahrul hairy shaharuddin a.k.a shahroll

regards
shahrul hairy shaharuddin
s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359



Tuesday, 16-Sep-2008 04:14 Email | Share | | Bookmark
Part #3 : Majlis B E R S A N D I N G Fara+Zani

Lokasi: USJ, Selangor
Masa: Pagi-Petang
Tarikh: 09-08-08






Salam to all,
This the last entry untuk Fara dan Zani.Thanx to pengantin yang byk memberi kerjasama kepasa saya sepanjang sesi photography dijalankan.Ada beberapa gamba yang belom saya load lam fotopages ni... stay tune..

regards
shahrul hairy shaharuddin
s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359



Saturday, 6-Sep-2008 04:39 Email | Share | | Bookmark
Part T W O: Majlis B E R i N A i

 
in room..
 
View all 7 photos...












All picture ini semasa Majlis Berinai pada belah malamnya.

regards
shahrul hairy shaharuddin
s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359



Wednesday, 20-Aug-2008 01:50 Email | Share | | Bookmark
Pra-tonton P E R KAHWIN A N Fara+Zani by shahroll

Akad nikah
 
 
View all 4 photos...
Lokasi: USJ, Selangor.
Masa: Pagi-Petang.
Tarikh: 08-08-08
Event: Nikah (Masjid Jumhuriyah)


Pre-View pict Farahwaheda & Zani.













Credit to http://www.arunamaya.com bcoz this job from Sani Rahman.TQ bro trust me to shoot them.

Hello Everybody!! =) have a great day today...

aite.. date 08-08-08 memang HOOTEZ day for couple yang nak kawwwin lah!~ huhuu.. so,bertempat di Masjid Jumhuriyah, Taman Dato` Harun Petaling Jaya, pasangan bernama Noor farawaheeda dan Zani selamat di ijabkabulkan.

CONGRATZ fara and Zani!~

Pasangan yang best, sporting and senang bekerjasama dengan pengantin baru nie... so i hope u`ll enjoy saw ur some pix here.wassalam....


enjoy the pix!~
regards
shahrul hairy shaharuddin
s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359





[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net