© AkudankamU Photopixel

By: Shahroll Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 24-Mar-2008 00:42 Email | Share | Bookmark
-PERKAHWINAN Normala & Johari by shahroll-

Lokasi: Sekinchan, Selangor
Masa :Pagi sampai Petang
Tarikh:22 dan 23-3-08
Majlis : Belah Pihak Perempuan.....








Assalamualaikum All my Visitor AkudankamU (ADK)…!~

BERSATU kita TEGUH,BERCERAI kita ROBOH…..yupp perumpamaan yang sesuai untuk job wedding kali ni.Seramai 4 photographer yang masing-masing specialist dalam bidang masing-masing.Job ini dibawah Encik Rashi Amin (http://peveyhack.fotopages.com) photog2 yang ada adalah Peveyhack, Ian Ahmad, Beejan dan saya (shahroll)


Suasana kampong yang damai berlatar belakangkan sawah padi yang menghijau (padi baru tanam..anak padi lagi…hehe..).Pada hari sebelum berlangsungnya BigDay for Normala,hujan pada malam itu mmg mengasyikkan (lebat giler bang oii….).Nasib baik pagi Ahad itu cuaca besttt….
Sesi Outdoor mmg menyeronokkan…pengantin mmg sempoiii n sporting… (walaupun sinaran UV agak kejamm..) heuheu… baiklah,itu saja report yang saya leh tulih lam nie..lain2 dah x de pe da..bese je..cume time balik kitorang lepak makan2…ade dialog best antara kami dan pelayan restoren tu…

“haaaaaA?? Apeeeee??”….wakakakakakka….wassalam…



s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net