© AkudankamU Photopixel

By: Shahroll Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 11-Dec-2008 14:28 Email | Share | Bookmark
END PRODUCT engagement ceremony by shahroll

salam & hi to all viewer..
kali nie shahroll nak pamerkan end product yang shahroll bagi pada client.selalunya shahroll tak berkesempatan untuk upload lam fotopages ni,tapi sejak dah de internet kat rumah nie, so senang lah nak up gamba for u`ll.Jom engok k...



Ini muka depan dalam Sticky Album Nurul Ain.Memang lam pakej akan dapat 2 8R yang edited nyer ( 2 pcs) dan satu lagi akan di letak di akhir page.seperti kat bawah nie :-



** page yang last sekali akan diletakkan photo nie.

Then,untuk DVD (untuk slideshow & Pictures) akan di design mengikut kesesuain gamba dan hasil untuk kali ini seperti di bawah:-



** Bahagian depan case DVD



** Bahagian belakang case DVD

Then the last one "Slideshow" engagement Nurul Ain with Ahmad Zaki.




regards
shahrul hairy shaharuddin
shahroll photography founder
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net