© AkudankamU Photopixel

By: Shahroll Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 5-Jan-2009 02:35 Email | Share | Bookmark
Perkahwinan Daeng+Shima by shahroll

Tarikh: 27-12-2008
Masa: 11.00 pagi- 5.00 petang
Tempat: Dewan Melur, seksyen 7 Shah Alam
Majlis: Bertandang/Menyambut Menantu


Salam & hello to viewer,
Entry kali nie Wedding antara Daeng+Shima yang bertempat di Seksyen 7, Shah Alam dan juga job terakhir sepanjang tahun 2008 dan untuk 2009, kena tengok jadual yang telah di booking oleh client walaupun wedding nyer berlangsung pada bulan Jun.... thanx ya!!!

Ok,shahroll ditemani oleh Helmi (memang selalu dia nie teman.. hehe thanx bro) untuk merakam memori perkahwinan Daeng+Shima nie.Seawal jam 10.30 pagi lagi sudah berada di rumah pengantin untuk melihat suasana (specialy ligthing) dan snap lah ape yg patut.. hhuhu...

Then,satu lagi yang best kali nie,hehehe 3.0 TURBO ( sure korang x phm nyer... hehe) tengok je lah gambar kat bawah nanti nie k.. to Daeng+Shima u`ll very sporting n hepi couple, semoga kekal hingga ke akhir hayat k... insyaAllah..

Sedikit sneak-preview to both of u....

#1


#2


#3


#4


Cheerz!! hope enjoy ya... wassalam...

regards
shahrul hairy shaharuddin
shahroll photography founder
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net