© AkudankamU Photopixel

By: Shahroll Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 26-Jan-2009 07:58 Email | Share | Bookmark
Part #2 in Outdoor & Indoor Portraiture by shahroll

Salam & Hello to all Fotopages viewer,
1st of all, sudah lama tak berhapdet fotopages nie, agak banyak kerja2 yang perlu dibereskan samada yang official or non-official huheueh.... tetapi semua tu biase lah kan, mana ada orang tak sibuk kan....?? so, lets back to the topic,entry kali nie shahroll sambung balik part yang bersama Nieza Adha ( part last nie.. hehe..).

Entry kali ini lebih menjurus ke arah ( makk aiii skema gile ayat!!..) stopp it! hhhehe.. kang korang bosan lak bace page aku nie klw pkai ayat bosan2 kan...
(sambil dengar2 lagu Indonesia nie time aku load nie..hehe) layan jiwa sattt... ok sambung balik...

Custom Album ( size 8"x12" nie) khas untuk produk PORTRAITURE di mana formatnya agak berbeza dengan WEDDING nyer format... apekah bezanya?? call i kalau ada masa k.. Akhir kata, thanx to model (Nieza) yang memberikan kerjasama yang baik dalam pembikinan siri ini.....

Ok lah, picca time.. enjoy aite...cheerz!!

# Pembuka 1


# Kandungan dalam 1


# Kandungan Dalam 2


# Kandungan Dalam 3


# Kandungan Dalam 4




regards
shahrul hairy shaharuddin
shahroll photography founder
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net