© AkudankamU Photopixel

By: Shahroll Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 5-Jun-2009 14:12 Email | Share | Bookmark
Pre-Wedding Anna+Adi by shahroll

Tarikh: 30 Mei 2009
Masa: 12.45-1.30
Lokasi: Seksyen 6, Shah Alam
Pre-Wedding Anna+Adi Herman


Salam to all my viewer fotopages!!..

Wahhh.. lame sungguh tak update fotopages aku nie, almaklum busy dengan kerja2 di kantor dan edit gambo2 wedding client.. huhuhu.. tapi syukur alhamdulillah, pada hari nie ( sabtu-06/06/09) dapat gak aku UPdate fp nie.

OK,kali nie posting untuk PRE-WEDDING untuk Anna+Adi.Yes, aku dah buat untuk pre-wedding, so sesapa yang nak buat pra-perkahwinan nie, boleh lah contact aku k!!
so,thanx for the couple yang telah memberikan aku kerjasama yang sangat best untuk sesi kali nie.Walaupun memula agak2 kekok, tapi bak kate orang, enjin tak panas lagi!!.. huhuh.. so bile dah lelama tu, dah ok dahhh..

Anna nie classmate aku tu kat UiTM.. haaa.. UiTM dihatiku tu.. waahhh siap promote!! ;P
Dia memang suka bergambar, memang seronok lah dapat client yang cam nie.. hehehe.. fotogenik lagi.. Adi pon tak kurang hebat dengan memberikan pose2 yang best sepanjang sesi....

Shot berakhir dengan lepak2 minum di Miza kopitiam ( ilangkan hausss daa... ) then sign up form release,then balik... ketemu kita di Majlis Perkahwinan Anna+Adi nati k!!.. wassalam...

Teaser untuk AnnAdi..




regards
Shahrul Shaharuddin
Shahroll Photography Founder (SA0105226X)
http://www.shahrulhairy.blogspot.com
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net