© AkudankamU Photopixel


My name: Shahroll Photography
My Fotopage: http://akudankamu.fotopages.com/
About me: All About PhoToGraphy & PhotoGrafikz
From: Malaysia
Camera:
Canon
EOS-D30
Canon
Friends:
Zilah Creation
Latest entry:Bunga Tisu- Elly, Melaka
View this Fotopage entry
nadia studio
http://www.facebook.com/pages/Nadia-Studio/102296563139857 View this Fotopage entry
Izwan Azman
Latest entry:New Year Wedding photographer Packages!
View this Fotopage entry
f m u h a m photography
Latest entry:Majlis Cukur Jambul Zara Damia
Majlis Cukur Jambul Zara Damia : Coming Soon :P :P :P more photo http://bit.ly/dzf3xg(click here) View this Fotopage entry
eilyza abdullah
Latest entry:Updates! Updates! Updates!
fuh... giler lama x update fotopages ni... bukan apa, during pregnancy mmg vitamin 'M' tu terlebih skit... pertukaran hormon... hahahha... smpi nak pegang kamera pun tarak mood... pendek kata hilang jap la dr dunia fotografi nih... dasat tul... huhu... nak wat cmne kan? dah abis pantang ni br ler bole nak update skit.. tu pun curik2 tgu bb tdo... hehe... sonok nyer jd mummy ni... kalau bole setiap masa nak rakamkan gambar bb cumel... hmm... i can sense someone is spying on me thru my fotopages, friendste... View this Fotopage entry
liyana abdul rahman
Latest entry:KAMI BUAT COME BACK!
Pantang diriku di cabar! hehehe saje2 gurau dlm niat =P before nih.. ade opinion n feedback yg xsedap nak dengar.. so here are our comeback. more in our NEWLYWEDS at http://newlyweds.fotopages.com terima kasih atas kritikan anda.. =) View this Fotopage entry
Zara AB
Latest entry:Welcome 2009
Salamz and Good Day, I'm now decided to move to a new home after 2 years settling down here. Maybe, this will be the first transition of 2009. And i believe, there will be more to come after this. This are my new home - http://zaraab.wordpress.com. And not to forget, i've known a lots of great people through my journey here in fotopages. You know who you are. Regards, Zara~AB The Province of Chroma View this Fotopage entry
Ledia Mazlinda Samsuri
Latest entry:crawling
taken this shot with my fren apiz..i really enjoyed that night.walaupun diorg ni sampai lambat.but apiz tq a lot sbb byk ajar aku.pasni kita shoot lg ekk.. :-D View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:CONCEPTUAL ART PHOTOGRAPHY WORKSHOP
RM450 bekas pelajar kukubesi RM500 pendaftaran sebelum 24 dis 09 RM600 pendaftaran selepas 25 dis 09 TERBUKA KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA - sila bawa kamera sendiri - lens 50mm dan wide amatlah di galakkan - makan minum di sediakan - tshirt sebagai cenderahati juga di sediakan - 2 orang model ATURCARA 9 pagi tiba di sungai congkak 10 pagi pengenalan dan penerangan/ persiapan model 11 pagi sessi pertama 1.00 tghari rehat dan makan 2.00 ptg sessi kedua 4.00 tamat 5.00 b... View this Fotopage entry
Shahroll Hairie
Latest entry:KisahKarya dalam K E H I D U PA N by shahroll
Salam to all community FPrian..... satu lagi fotopages yang tercipta hasil atas kesedaran diri saya untuk meng-klasifikasi-kan foto-foto antara gambar perkahwinan,personal (sendiri nyer blog) dan Photojournalist.. Wujudnya http://kisahkarya.fotopages.com ini, maka dapatlah saya Shahrul Hairy Shaharuddin menulis serba sedikit tentang kehidupan yang berlaku di sekeliling kita tanpa kita sedari. Baiklah ini adalah senarai fotopages dibawah kelolaan orang yang sama dan insan yang bernama Shahroll :- ... View this Fotopage entry
republik cinta
View this Fotopage latest entry
Shahroll Himpunan Koleksi Perkahwinan
Latest entry:Lembaran Baru by shahroll
Salam to all Community FP!` Im Shahrul Hairy Shaharuddin move on to new Fotopages yang hanya mempamerkan koleksi-koleksi gambar perkahwinan sepanjang penglibatan dalam bidang fotografi. Personal fotopages iaitu http://akudankamu.fotopages.com adalah blog peribadi saya selama ini. Maka dengan itu,saya menwujudkan satu lagi Fotopages ini (http://weddingzone.fotopages.com) untuk pelanggan-pelanggan saya melihat artwork-artwork terkini dalam foto perkahwinan. Wasalam.... Shahrul Hairy Shaharuddin... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016